Drámába fulladt a kempingezés, rejtélyes körülmények között tűnt el négy tinédzser

Keresés folyik négy eltűnt tinédzser után, az idő pedig vészesen fogy. A brit hatóságok akciót indítottak, miután a tizenéves fiatalok november 19-én beszálltak egy Ford Fiestába a wales-i Harlech-ben, majd 48 órája nem adtak magukról semmilyen hírt. Ráadásul azóta egyik tinédzsernek sincs bekapcsolva a telefonja, és a családtagjaik el sem tudják képzelni, hogy mi történhetett velük a kempingbe vezető út során.

A négy barát, Jevon, Harvey, Wilf, és Hugo november 19-én reggel ültek be az autóba, és indultak el, hogy kempingezzenek Snowdonia környékén, erre bizonyíték is van, ugyanis egy térfigyelő kamera rögzítette, hogy úton vannak a helyszínre. November 21-én délután kellett volna hazatérniük az utazásról, azonban továbbra sincs hír róluk.

Objektum doboz

Harvey édesanyja a Facebook-oldalán kérte az emberek segítségét.

Aggódom a fiam miatt, Harvey is a fiúk között van. Kérlek osszátok meg minél többen ezt a bejegyzést, és írjon nekem Walesből bárki, akinek információja van róluk

– írta bejegyzésében az édesanya Lisa.

Frissítés: A DailyStar szerda délután arról írt, hogy a Snowdoniába vezető úton találtak egy autóroncsot, jelenleg oda tart egy mentőautó és a rendőrség, hogy ellenőrizzék, a fiúkat szállító Ford Fiesta az vagy sem.

Írta a Magyar Hírlap