Húszévesen jött rá, hogy két nemi szerve van

Az ausztrál nő most arról mesélt, hogy a mutációnak sokféle változata van, és ő annak a legritkább, legsúlyosabb formájával rendelkezik – írja a LadBible. Ez azt jelenti, hogy két különálló vaginája, két méhnyakja, két méhe, valamint egy-egy petefészke van, azonban mindkét nemi szervével képes házaséletet élni és teherbe esni – írták.

Mindig is tudtam, mikor fiatalabb voltam, hogy valami nagyon nem stimmel velem. Megjött a menstruációm, és a tamponok soha nem működtek nálam. Emlékszem, mindig azt mondtam anyukámnak, hogy ez nem működik, nem működik… A szex pedig nagyon, nagyon furcsa érzés volt számomra. Minden egyes alkalommal, mikor arra került a sor, mivel a hüvelyeim kifelé dőlnek, mindkettővel elég más érzés volt, és nem igazán tudtam rájönni, mi történik – számolt be.

Millernél végül 20 éves korában diagnosztizálták a rendellenességet, mikor teherbe esett, és úgy döntött, megszakítja terhességét. Mikor megtörtént a műtét, és lábadozott, orvosa azt mondta neki, meg kell ismételni a beavatkozást, ugyanis a magzat a másik méhében található.

Írta a Magyar Hírlap