Forradalmi újítás teheti stresszmentessé az idei karácsonyunkat

Karácsony napján a családnak és a barátoknak főzni elég megterhelő lehet, mivel a többfogásos ünnepi menü miatt az aktuális szakács sokkal több időt a konyhában, mint azt kellene. Ezért létrehoztunk egy karácsonyivacsora-kalkulátort, amellyel a családok időt takaríthatnak meg a konyhában. Egyszerűen írja be a kiválasztott karácsonyi húst, zöldségeket és köreteket, válassza ki a tálalás idejét, és nézze meg, ahogy a számológép elkészíti lépésről lépésre az időtáblázatot hozzá – mondta Daily Recordnak Stevie Cheape, a Campbells Meat főszakácsa.

Aki ezt a számológépet használja, annak a szakértők szerint a karácsonyi vacsora elkészítése legfeljebb másfél órájába telhet. A karácsonyivacsorakalkulátort egyébként mi is elérhetjük egyszerűen, ide kattintva – írták.

A programban először is ki kell választanunk, hogy milyen típusú húsból készítjük el a karácsonyi vacsorát, ez a báránytól a pulykáig bármi lehet. Ezután pedig különféle zöldségeket és köreteket választhatunk hozzá, például sült burgonyát, sárgarépát és tölteléket – teszi hozzá a portál.

Írta a Magyar Hírlap