Magyar nő csavarta el a leendő holland miniszterelnök fejét, Wilders ezért rejtegeti szerelmét a nyilvánosság elől + VIDEÓ

Szikora Istvánt ma már a legtöbben úgy ismerik, mint a lakodalmas zenész Bunyós Pityu, de a 80-as években még sikeres ökölvívó volt, Mike Tysonnal is kesztyűzött, részt vett az 1992-es olimpián is Barcelónában, utána pedig edzőként is sikereket tudott elérni.

Wildersel úgy kötöttek szoros barátságot, hogy Wilders felesége történetesen ugyanannak a falunak szülötte, mint Szikora István. A barátságról több kép is árulkodik az interneten, ezek közül válogattunk össze néhányat.

A politikus többször is járt már felesége szülőfalujában, Nyírparasznyán.

Objektum doboz

Objektum doboz

A bunyósból lett lakodalmas énekes valóban közeli kapcsolatot ápol Hollandia leendő vezetőjével (Wilders ugyan megnyerte a parlamenti választásokat, de még koalíciós megállapodást kell kötnie az egyik alulmaradt párttal, hogy valóban miniszterelnök lehessen), ez nem csak a közös selfie-kről szól, amit mi sem bizonyít jobban, hogy Szikora is meglátogatta már Wilderst Hollandiában, aki rögtön be is vitte a Parlamentbe.

Objektum doboz

Wilders feleségéről azonban korántsem ilyen könnyű közös képet találni, már-már könnyen az az érzése lehet az embernek, hogy Wilders rejtegeti a feleségét, aki rendszerint nem szokta elkísérni a ceremoniális eseményekre sem, a mostani kampányból is teljesen kivonta magát.

Krisztina Wilders, leánykori nevén Márfai Krisztina 1992-ben ment hozzá Wildershez. A nő korábban diplomataként dolgozott, így ismerkedtek meg, ezen kívül azonban alig lehet tudni valamit a kapcsolatukról, mint ahogy Wilders magánélete is általános tabunak számít, csak a legritkább esetekben nyilatkozik a családját érintő kérdésekről.

Írta a Magyar Hírlap