Visszatér, és 83 évesen is zúz Chuck Norris

A 83 éves Chuck Norris hosszú és sikeres karriert tud maga mögött. Ő már akkor kamerák előtt állt, amikor a legendás Bruce Lee karrierje felfelé ívelt, ő küzdhetett vele a hetvenes évek elején többek között a Sárkány útja című filmben.

Sokaknak ennyi egy életre elég lenne, de Chuck Norris még nyolcvan felett sem áll le, közösségi oldalán jelentette be, hogy megint szerepet vállalt: a jövőre bemutatandó Agent Recon című filmben fog feltűnni, Derek Ting és Marc Singer produkciójában.

A megosztott fotókon látható, hogy nem karosszékben ülve fogja nézni az eseményeket, hanem aktív akciójeleneteket is kapott, amelyeket fia, Dakota Alan Norris koreografált. Utoljára mozifilmben 2012-ben tűnt fel (A feláldozhatók második részében játszott), amelyet Sylvester Stallone rendezett.

A film történetétől nem fogjuk lerágni a körmünket, Alastair (Chuck Norris), egy titkos akciócsoport parancsnoka felkéri a szupererős újoncot, Jimet (Ting), hogy a harcedzett Green ezredes (Singer) és tapasztalt tengerészgyalogosai vezetésével vegyen részt egy küldetésben, amelynek célja egy rejtélyes energiaváltozás felderítése egy új-mexikói bázison, ahol gyaníthatóan idegen technológiával kísérleteznek.

Amikor a csapat egy ismeretlen lénnyel találkozik, amely rendkívül erős és gyors, sőt, képes agykontrollal harcosokat irányítani, a triónak megállíthatatlan hordákon kell átverekednie magát, hogy kiderítse az igazságot, és természetesen megelőzzék a Föld, valamint az emberi civilizáció pusztulását.

Írta a Magyar Hírlap