Ilyen elképesztő luxusban él Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbara nemrégiben került a spanyol Elle címlapjára, és a magazin hasábjain is beszámolt csodálatos, új otthonukról, amelyet Los Angelesben vásároltak férjével, Dylan Sprouse-zal – emlékeztet a portál, majd idéz is a cikkből:

„Dylan és én vettünk egy házat Los Angelesben, teljesen odáig vagyunk érte. Mindent magunk csinálunk a felújításnál, így a hétköznapokon simán lehet engem látni, ahogy padlót csiszolok, javítom az ablakokat, festek dolgokat. Alapból lusta ember vagyok, de ilyen aktív sosem voltam még. Ez viszont normális, izgatottak vagyunk a közös projekttől” – mondta Palvin Barbara a riporternek.

Az 1920-as években épült „kis palotát” két éve vették meg, akkoriban 1,8 millió dollárba került a promotions.hu szerint. Ez körülbelül 620 millió forint. A kétemeletes épületben négy hálószoba van. Alapterülete mintegy 1700 négyzetméter. Az udvaron egy patak folyik keresztül, ami mesebeli hangulatot kölcsönöz a birtoknak, amelyet magas fák vesznek körbe, így a lakók zavartalanul élvezhetik az itt töltött időt.

A Blikk képgalériáját itt tekinthetik meg.

Írta a Magyar Hírlap