„Hogy dögölnél meg!” – Trágár módon üvöltözött és átkozta utasait a miskolci buszsofőr

Az utasokat megdöbbentette a sofőr trágár viselkedése, aki egy idős asszonnyal üvöltözött, majd meg is átkozta. Adriennt annyira felháborította az eset, hogy panaszt tett a férfi ellen, olvasható a borsonline.hu-n megjelent cikkben.

Kiabálást és trágár szitkozódást kell azoknak hallgatnia, akik Miskolcon a 28-as jelzésű busszal kívánnak utazni. Kovács Adrienn is így tett a napokban, amikor hazafelé igyekezett. Ám arra nem számított, amit a buszon tapasztalt. Elmondása szerint a sofőr egész úton hangosan kiabálva szidta és átkozta az utasait. Adrienn végül panaszt tett a társaságnál.

Panaszt tettem, mert úgy éreztem, hogy ez több a soknál! Levelet írtam a busztársasághoz, amihez tartozik a férfi. A következőket írtam le nekik: Nemrég utaztam a 28-as járaton 14:28-tól. A Villanyrendőr felől Tampere városrészre tartó sofőrje miatt tettem panaszt, ugyanis felháborító módon viselkedett. Először a Népkert után felkanyarodva a Derkovits utcára egy női sofőr állt előtte, és szó szerint idézve ezeket a szavakat mondta: „B*dös k*rva, hát persze, hogy nő volt. Elvenném az összes rohadt k*rvától a jogosítványt!” Majd ezután folytatta, a Tampere végállomáshoz érkezve, miközben egy idős néni szállt fel a buszra: „Igyekezz te vén patkány g*ci, hogy rohadjál meg, 5 perces késésben vagyok a k*rva anyád! Hogy d*gölnél meg!”

Adrienn csak az Arborétum megállóig utazott, de mint mondta, a sofőr addig is folytatta a káromkodást, átkozódást és az utasok szidalmazását.

Az utastársaim nevében is mély felháborodásunkat fejezzük ki ezzel kapcsolatban. Elhiszem, hogy sofőrhiány van, viszont ez akkor sem lenne megengedhető egy sofőr részéről. Főleg, hogy itt többségében idős emberek utaznak a busszal, akik nem bírnak leugrani vagy felpattanni ezekre a kis méretű, lépcsős autóbuszokra. A késésért pedig ne az utasokat átkozza már el! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült hangfelvételt csinálnom. Bízom benne, hogy legalább elbeszélgetnek a sofőrrel…

– zárta sorait a megdöbbent Adrienn.

Írta a Magyar Hírlap