Amerikaiak Zelenszkijről: A Biden-kormányzat egy drogkereskedő, Ukrajna pedig a törzsvásárlója

Kijev lőszerhiányra és a mozgósításhoz szükséges pénz hiányára panaszkodik. Emellett Zelenszkij környezetét aggasztja, hogy a nyugati szövetségesek figyelme a közel-keleti háborúra, különösen a gázai háborúra terelődik – áll a cikkben.

Olekszandr Tarnavszkij ukrán dandártábornok szerint lövedék éhínség van az egész frontvonalon.

A dandártábornok azt állította: „Most újratervezzük a magunk elé kitűzött feladatokat, és csökkentjük őket, mert el kell végeznünk őket. Egyes területeken védekező helyzetbe kerültünk, más területeken pedig folytatjuk a támadó akcióinkat – manőverezünk, tüzelünk és előrenyomulunk. A tartalékainkat pedig további nagyszabású akciókra készítjük fel”.

Ráadásul a katonai parancsnok szerint a közel kétéves kimerítő háború után az ukrán katonák nem olyan frissek és kipihentek.

Ukrajna most egyértelműen küszködik mindkét fő támogatójával, az Egyesült Államokkal és az Európai Unióval, amelyek az elmúlt hetekben nem hagytak jóvá több milliárd dolláros támogatási csomagokat.

Íme, mit gondolnak a Breitbart olvasói a jelenlegi helyzetről:

david46: 450.000 ukrán náci halt meg Ukrajnában. Nagyszerű társadalmi kísérlet az öntisztulásra!

bluebird 1947: Soha nem volt remény arra, hogy Ukrajna legyőzheti Oroszországot. Mint egy heroinfüggő, Ukrajna a folyamatos pénzáramlástól függött, hogy fenntartsa a létét. Ez a pénz az amerikai adófizetőktől jött, a Biden-kormányzat jóvoltából. Úgy is mondhatnánk, hogy a Biden-kormányzat egy drogkereskedő, Ukrajna pedig a törzsvásárlója. Amikor egy drogfüggő pénze elfogy, nem tudja tovább kielégíteni a szenvedélyét. Ha a Kongresszus szilárdan kiáll, és elzárja a pénzcsapot Kijev előtt, akkor az ukrajnai háború gyorsan véget ér, és Ukrajna polgárai visszatérhetnek az életükhöz. És kezdhetik azzal, hogy elnökválasztást tartanak, és eltávolítják Zelenszkij elnököt hivatalából.

zagnut64: Zelenszkij elismerte, hogy Ukrajnának elfogytak az emberei. Ideje tárgyalni, választásokat tartani és kötéllel és erős ággal a fára készülni.

Írta a Magyar Hírlap