Ezért lesz más a királyi család karácsonya idén, mint korábban

Őrzik a hagyományokat

Károly király és Kamilla királyné a hagyományoknak megfelelően Sandringhamben tölti ka karácsonyt, ahova a családtagokat is meghívták. A brit uralkodó meghívta Vilmos hercegéket, a testvéreit, valamint az ő gyermekeiket is. Idén azonban már Kamilla királyné gyerekei és unokái is ott lesznek a családi karácsonyon. Azonban Harry hercegék nem fognak hazautazni, ami nagy szívfájdalma Károly királynak.

Ez változott meg Erzsébet királynő halála óta

Paul Burrell, aki a néhai II. Erzsébet királynőnek és Diana hercegnének dolgozott, mint komornyik elárulta, hogy annak idején a karácsonyok mindig nagyon vidáman teltek a királyi család számára a vidéki birtokon, és nagyon sokat nevetett mindenki. Kiderült, hogy Erzsébet királynő corgijai például mindig a csomagolópapírral játszottak, miután a királyi család kibontotta az ajándékokat.

Szerintem a király nagyon örül, hogy Vilmos, Katalin és a gyermekeik Sandringhamben lesznek, és eljönnek egy kis szórakozásra. Ez egy kisebb, visszafogott karácsony lesz. De mint minden családban, karácsonykor mindig van egy kis szomorúság – nyilatkozta az egykori komornyik, aki Harry hercegékre utalt.

Azokra gondolva, akiket elvesztettünk, vagy azokra, akik nem lehetnek velünk. És a királyi család sem kivétel, biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog nekik Harry, Meghan, Archie és Lilibet ezen a karácsonyon. Szomorú – tette hozzá Paul Burrell.

Érdekesség,hogy Harry herceg barátai azt nyilatkozták, hogy nem tudják elképzelni, hogy a sussexi házaspár visszautasítaná a meghívást, így ők azt gondolják, hogy Károly király nem is kérdezte meg tőlük, hogy szeretnék-e együtt tölteni az ünnepeket.

Írta a Magyar Hírlap