Anna hercegnő meglepő vallomást tett

A királyi család tagjai csak nagyon ritkán adnak interjút és árulnak el családi titkokat. A nyilvános látogatások során gyakran válaszolnak különféle kérdésekre, de szinte sosem beszélnek arról, mi történik a zárt ajtók mögött. Most azonban Anna hercegnő kivételt tett, és kamerák előtt beszélt Kamilla királynéról.

Anna hercegnő őszintén beszélt Kamilla királynéról

Sokak meglepetésére Anna hercegnő is szerepel a BBC legújabb dokumentumfilmjében, ami Károly király uralkodóként eltöltött első évéről szól. A Charles III: The Coronation Year többek között bemutatja, hogy miként készült a királyi család a májusi koronázásra, emellett többen is megszólalnak és megosztják az élményeiket.

Az egyik megszólaló Anna hercegnő, aki nem csupán a koronázásra való felkészülésről beszélt, de Kamilla királynéról is őszintén elmondta a véleményét.

Régóta ismerem őt. Kimagaslóan érti a szerepet és azt, hogy ez mekkora dolgot jelent a király számára. Ez a szerep nem olyasmi, ami természetesen jön neki, de nagyon jól csinálja.

Anna hercegnő szerint Kamilla királyné nagyszerűen megtanulta a szerepet, elkötelezett, ettől pedig tényleg jó királynévá válik. A szakértők szerint egy nagy dicséretnek számít Anna hercegnőtől, hiszen ő a királyi család egyik legelkötelezettebb tagja. Évek óta ő dolgozik a legtöbbet, rengeteg feladatot vállal, és mindent teljesít.

Anna hercegnő mellett Kamilla királyné testvére, Annabel Elliot is megszólalt. Annabel és Kamilla királyné között nagyon szoros a viszony, Annabel volt a királyné egyik udvarhölgye a koronázáson. A királyné bizalmasa elárulta, hogy szerinte a testvére és Károly király bizonyos szempontból ellentétek. Ám éppen emiatt nagyszerűen kiegészítik egymást, ezért működik jól a házasságuk.

Írta a Magyar Hírlap