Vilmos herceg megríkatta Katalin hercegnét

Vilmos herceg kétség kívül rengeteg jelentéssel teli, tökéletes ajándékot adott már a feleségének, azonban volt egy alakom, amikor nagyon félresikeredett az ajándékozás – írta meg a Ripost.

Diana és Károly idősebbik fia akkor még kapcsolata elején járt Katalinnal, aki szóhoz sem jutott a döbbenettől, amikor kezébe vette a szóban forgó meglepetést.

Vilmos herceg egy podcast műsor vendégeként mesélt baklövéséről, amit Katalin hercegné a mai napig gyakran felemleget neki.

„Egy távcsövet vettem a feleségemnek egyszer ajándékba. Soha nem hagyja, hogy megfeledkezzek róla” – mesélte azok után, hogy a házigazda arról beszélt, hogy ő egyhuzamban három éve már folyamatosan csak esőkabátot vesz szeretett neje születésnapjára.

„Mindez kapcsolatunk elején volt. Azt hittem jó ötlet, de nem sült el jól. Őszintén? Fogalmam sincs, miért adtam neki távcsövet. Akkor jó ötletnek tűnt” – mesélte a walesi herceg.

Habár Vilmos ajándéka nem sült el jól, de ismeretes még pár olyan vicces meglepetés a királyi család történetében, mint például az, amikor Katalin hercegné Harrynek egy „barátnőkészítő” szettet adott – írja az Express.

Írta a Magyar Hírlap