Szexuális zaklatással vádolták meg Michael Jackson testvérét

Michael Jackson idősebb testvérét Jermaine-t, egy nő szexuális zaklatással vádolja, ugyanis állítása szerint 1988 tavaszán szexuálisan bántalmazta őt. Az énekes ellen a keresetet Kaliforniában nyújtottak be, az állam szexuális visszaélésekről és eltussolásról szóló elszámoltathatósági törvénye alapján, amely lehetővé teszi a polgári pereket szexuális bántalmazási ügyekben az elévülés után is, emlékeztet a Sky News.

A felperes, Rita Butler Barrett esetében is eltussolásról lehet szó, ugyanis az eset után a nő állítólag beszámolt a férjének a történtekről, aki azonban az nem tulajdonított túl nagy figyelmet az ügynek, sőt: mindent megtett azért, hogy eltusolja az ügyet. Rita nem mellesleg a férje révén tett szert erre az ismeretségre, aki nem más, mint a Berry Gordya Motown Records alapítója.

A nő azt állítja, hogy 1988 tavaszán, amikor Jermaine bántalmazta őt, még az életét is féltette, ugyanis a Jackson 5 nevű együttes énekese rendkívül durván bánt a fiatal nővel. Rita elmondta, hogy a mai napig néha reszket a félelemtől, szorongástól, megaláztatástól, emellett olyan fizikai és érzelmi sérülései keletkeztek, amelyeket a mai napig magával kell hordania.

Írta a Magyar Hírlap