Vilmos herceg tönkretehette a családját

Még a mai napig foglalkoztatja az embereket Vilmos herceg és Katalin hercegné közötti viszony, 2019-ben ugyanis felröppent a pletyka, hogy II. Erzsébet unokája bizony félrekacsintgat. Évekkel ezelőtt arról beszéltek az emberek, hogy Vilmosnak viszonya van egy Rose nevű hölggyel, aki ráadásul egy Katalinnal közös barátjuk.

Bár a három érintett egyike sem foglalkozott a megcsalásról szóló pletykákkal, a botrány most azért került reflektorfénybe újra, mert egy új könyv került ki a brit királyi családról. Bár abban az író arról számol be, hogy szinte meg van győződve arról, hogy a találgatásoknak nincs igazságalapjuk.

Ám ennek ellenére mégis van néhány érdekes jel, amely arra enged következtetni, hogy valami nagy konfliktus történt kettejük között. Egy ideje ugyanis Rose, Vilmos és Katalin egyáltalán nincsenek jóban, elképzelhető, hogy évek óta nem beszéltek egymással. Pedig a 39 éves Rose a pár 2011-ben tartott esküvőjén is részt vett. Valamint felbukkant Fülöp herceg 2021-es megemlékezésén is, bár próbált észrevétlen maradni és nem nagy felfordulást okozni a megjelenésével.

Azonban akár igaz, akár nem, a botrány arra kényszerítette a királyi párt, hogy határozottabban dolgozzanak a házasságukon. Ezt pedig a nemrég megjelent könyv írója, Omid Scobie is megerősítette. Szerinte mindez arra kényszerítette őket, hogy hátradőljenek egy kicsit és megvizsgálják kapcsolatukat. Lehetséges, hogy arra is rájöhettek, hogy gyakrabban kellett volna a múltban kibeszélniük a kapcsolatukat.

A következő videóban is Vilmos herceg csapodárságának részletei hallhatók, és Rose is feltűnik a képeken, ahogy a hercegi párral társalog vagy jelenik meg egy helyen.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap