Ismét „kiesett” valaki az ablakon Oroszországban

Hol másol történhetett volna ilyen, mint Oroszországban: egy férfit kilöktek egy szentpétervári társasház ablakából szilveszterkor. Ezúttal viszont az ügy hátterében nem húzódnak meg sötét politikai vagy alvilági szálak. A Fontanka beszámolója szerint „csak” annyi történt, hogy a házigazda úgy gondolta, a vendégének ideje haza menni. Természetesen vodka is van a történetben.

Egy szentpétervári lakos kidobta részeg barátját az ablakon a belvárosban. A két férfi egy emeleti lakásban ivott. Egy bizonyos ponton a tulajdonos állítólag kilökte a vendéget az ablakon. „A férfi ismerőse úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy elhagyja a Szentpétervár központjában lévő lakást, de nem az ajtón keresztül” – írja a Fontanka.

A férfit közepesen súlyos állapotban szállították kórházba, zárt koponyasérülést, agyrázkódást, zúzódásokat és csípőtörést diagnosztizáltak nála.

Hogy ismerőse milyen okból döntött úgy, hogy kidobja az ablakon, egyelőre nem tudni.

Ezzel egy időben egy nő forróvizet öntött egy cseljabinszki parti résztvevőjére, miután az petárdát dobott a konyhába. A sajtóbeszámolók szerint az eset előtt mindenki ivott egy párat az óévre.

Írta a Magyar Hírlap