Chipset evett, rettenetes égési sérüléseket szenvedett

A chips nagyon közkedvelt nasi. Ha otthon lekucorodunk a tévé elé, hogy filmet nézzünk, akkor szinte biztosan bontunk egy-két zacskó chipset, anélkül ugyanis a film nem az igazi. A történet sokkal izgalmasabb, ha van közben mit ropogtatnunk, így tehát mi sem természetesebb, mint nassolni tévézés közben. Csakhogy ezzel az élelmiszerrel igen sok probléma adódik. Rendkívül egészségtelen, hiszen csupa káros alapanyagból készült, ami ráadásul jelentősen hozzájárul az elhízáshoz is.

Mindemellett kevesen tudják, de a chips igen gyúlékony. Ebből történt majdnem tragédia.

Egy idős férfi az otthonában tartózkodott, és a tévé előtt ült. Nagyon szeretett volna enni egy zacskó chipset, éppen ezért maga mellé készítette, amikor azonban ki szerette volna nyitni, nem ment neki. Akárhogy is próbálkozott, a zacskó csak nem akart kinyílni. Ollóért vagy késért felkelni nem volt kedve, az öngyújtója azonban a közelben volt. Ezért úgy határozott, hogy kiégeti a zacskót, úgy fér hozzá a finom csemegéhez. Sajnos azonban a férfi nem tudta, hogy a chips zacskója és maga a burgonyaszirom is rendkívül gyúlékony, ezért nagy meglepetésként érte, amikor a chips lángra kapott.

Mivel az úr a foteljában ült, tovább is terjedt a tűz. A gyorsan kirobbanó lángok átterjedtek a bácsi testére és a bútorokra, és nem tudott menekülni. A Metro információi szerint testének több mint 75 százaléka harmadfokú égési sérülést szenvedett, így azonnal kórházba szállították.

Írta a Magyar Hírlap