Arnold Schwarzenegger a saját családját a filmjével büntette

Nincs olyan színész a világon, aki mindig csak tökéletes filmekben vállalt volna szerepet. Néhány hollywoodi sztár korábban már felvállalta, hogy van néhány olyan filmje, amit utólag már megbánt, és biztos, hogy ma már nem mondana rá igent – olvasható a promotions.hu oldalán.

Sylvester Stallone és Robert de Niro is elárulta, melyik volt az a filmje, amit a mai napig tiszta szívből utál, és Arnold Schwarzenegger is megosztotta a rajongókkal, melyik produkcióját tekinti karrierje mélypontjának.

Egy olyan filmről van szó, amit Magyarországon is nagyon szeretnek a rajongók, de ő annyira gyűlöli, hogy a gyerekeit is ezzel büntette annak idején.

1985-ben, vagyis majdnem 40 éve mutatták be a Vörös Szonja című filmet, amiben Arnold Schwarzenegger mellett Sylvester Stallone egykori felesége, Brigitte Nielsen játszotta a főszerepet. A párosról korábban kiderült, hogy a forgatás alatt titkos viszonyt folytattak, mely során a létező összes szexpózt kipróbálták; minden bizonnyal ez játszhatott közre abban, hogy Stallone nem igen szimpatizált Schwarzeneggerrel.

A Vörös Szonja nem a színész legalacsonyabbra értékelt filmje, mégis ezt tartja karrierje mélypontjának a világsztár. Arnold Schwarzenegger annyira utálja ezt az alkotását, hogy annak idején a gyerekeit ezzel is büntette.

„Amikor a gyerekeim nem tudnak viselkedni, csak elküldöm őket a szobájukba, és megnézetem velük tízszer a Vörös Szonját. Örökre megtanulják a leckét” – idézi a Fandomwire a Terminátort.

Nehéz lenne megmondani, hogy Arnold Schwarzenegger mikor csinált utoljára jó filmet; az elmúlt években nem nagyon brillírozott egyik produkciójában sem, legyen szó akár a Sárkánypecsét rejtélyéről, a Terminátor: Sötét végzetről, a Fubarról vagy a Superhero Kindergartenről.

Írta a Magyar Hírlap