Üzent a magyaroknak a bombázó szupersztár

„Üdv mindenkinek Magyarországon! Én Heidi Klum vagyok és remélem szeretni fogjátok az új dalomat, a „Sunglasses at night”-ot. Mindenkinek nagy puszit küldök” – üzente a Tények Pluszon keresztül – olvasható a tenyek.hu oldalán.

Az 50 éves szupersztár csúcsformában van, és amellett, hogy az America’s got talentben keresi az új tehetségeket, saját karrierjét sem hanyagolja el, sőt.

A modellkedésen kívül már láthattuk színésznőként, televíziós producerként, sőt még divattervezőként is. Néhány éve azonban énekesi babérokra tör.

Minden egy modell versennyel kezdődött, amire Heidi nem is akart benevezni. Barátja ösztönözte a 18 éves lányt, hogy küldje el az egyik ügynökségnek a fotóit. A versenyt megnyerte, ezzel pedig egy hároméves modellszerződést is. Bejárta Párizst, Milánót, majd az Egyesült Államokba szerződött.

Nem sokkal később pedig már a legnagyobb kifutókon találta magát. A legnagyobbak közé került, a divat trónról pedig letaszíthatatlan lett.

Heidi Klum elárulta, hogy soha nem gondolta volna, hogy egyik napról a másikra elismert sztár lesz.

„Akkoriban még azt sem tudtam, hogy a modellkedés munkának számít. Csak véletlenül lapozgattam egy magazint és megláttam egy modell verseny hirdetését. Kivágtam a felhívást, és elküldtük a fotóimat. Azt se tudtam, hogy mire számítsak, hogy őszinte legyek. Aztán kaptam egy hívást, hogy látni akarnak, aztán megnyertem a versenyt és hirtelen rengeteg lehetőségem lett” – idézte fel pályafutása kezdetét.

Énekesi karrierje reklámokkal kezdődött. Egy kozmetikai cég kérte fel, hogy az arca mellett a hangját is adja a kampányhoz. Ekkor fedezték fel, hogy az éneklésben is tehetséges.

„Nagyon élveztem azon a dalon dolgozni. Éppen a harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor felvettük. Nagyon jó volt a munka. Azt gondoltam, hogy ha egy napon nagymama leszek, ők is hallani akarják majd ezt a dalt, mivel többé nem lesznek CD-k, két évvel ezelőtt kiadtuk újra” – tette hozzá.

De volt férjével, a nigériai-brazil származású brit soul és R&B énekessel, Seal-lel is állt már színpadon, sőt az albumán is énekelt. 10 év házasság után azonban elváltak az útjaik nem csak a munkában, de a magánéletben is.

1 évvel ezelőtt a zsűriszék és az Americas Next Top Model műsor vezetése után újra elkezdett a zenével foglalkozni és a népszerű amerikai rapperrel Snoop Doggal csináltak egy közös dalt. Legújabb slágere pedig ebben a hónapban jelenik meg, a világ egyik vezető lemezlovasával, Tiestoval.

„A gyerekeimmel mindig is imádtuk Tiestot. Van egy hatalmas trambulin a kertünkben és imádtunk az ő dalaira ugrálni benne. Most már Tiesto is idősebb, már nagyon régóta zenél, azt hiszem, 53 éves, szóval nagyjából egyidősek vagyunk, ő egy nagyon jó ember, ismerem a feleségét is. Imádni valóak” – fűzte hozzá Heidi, aki bevallotta, hogy imád kreatív dolgokat csinálni. Szeret festeni, de emellett imádja a Halloween-t is. Mindig szeret a legőrültebb, legvadabb jelmezekben megjelenni. Tavaly egy páva volt.

Heidi jelmezei évről évre beírják magukat a legőrültebb Halloween-i kosztümök történelmébe. A legemlékezetesebb mégis az volt, amikor 2022-ben egy hatalmas kukacnak öltözött. Elárulta, hogy nem fél jól érezni magát, viseljen bármit is. Ebben pedig 16 évvel fiatalabb férje, a Tokio Hotel zenekar egykori alapítótagja is mindig partner.

Klum azt mondta, hogy még sosem járt Magyarországon, de egyszer nagyon szeretne eljutni hazánkba.

Írta a Magyar Hírlap