Szellemet kapott lencsevégre a sofőr + VIDEÓ

A sötétben egy kevésbé forgalmas úton vezetni elég félelmetes lehet; az utolsó dolog, ami hiányzik ilyenkor, hogy valamilyen természetfeletti, megmagyarázhatatlan esemény következzen be.

Ebben az esetben pont ez történt, a sofőr hazafelé tartott a Table Mountain kaszinóból, amikor átszaladt az úton egy szellem. Az eset hétfőn (január 22-én) történt. A hölgy az ijesztő pillanatról szerencsére tudott felvételt készíteni.

A videón az látható, amint az autó egy hosszú kanyarban haladt, majd hirtelen egy alak jelenik meg az út közepén, és néhány lépést tesz a másik sáv irányába. Aztán ahogy megjelent olyan gyorsan el is illan.

Ezt mindenki látta?

– írta a videóhoz a nő.

A megfigyelésre körülbelül 20:50-kor került sor a Friant Road mentén. Ezen az útszakaszon az elmúlt évek során számtalan halálos baleset történt.

Az eset kapcsán a videó alatt elindultak a találgatások, hogy valóban szellemet láthatott-e a nő. Volt, aki biztos volt benne, hogy egy földönkívüli lényről vagy egy kísértetről volt szó, míg mások nem voltak erről teljesen meggyőződve.

„Határozottan egy szellem” – fogalmazott az egyik kommentelő.

„Több mint valószínű, hogy a port felverte a szellő” – kételkedett egy másik hozzászóló, akit a Unilad idézett.

Nézze meg a videót, ön mit gondol, mit látszik a felvételen? Kattintson IDE.

Írta a Magyar Hírlap