Katalin hercegné komoly figyelmeztetést kapott

Több orvos is megszólalt az elmúlt időszakban, és elemezték azokat az információk, melyeket a palota nyilvánosságra hozott Katalin hercegné állapotával kapcsolatban. A hírek szerint jól sikerült a műtét, de még mindig nem tudni, miért volt rá szükség. A szakértők azonban most felhívták a figyelmet a pihenés fontosságára.

Korábban arról érkeztek információk, hogy Katalin hercegné szeretné folytatni a munkát a háttérben. Több olyan dolog is van, amit a kórházból el tud intézni, de nem tanácsos, ha kevés időt hagy a gyógyulásra. Erről dr. Max Pemberton beszélt a Daily Mailnek.

Időt kell hagynunk magunknak, hogy mind fizikailag, mind mentálisan felépüljünk. Sokan vétkesek abban, hogy túl gyorsan rohannak vissza dolgozni – magyarázta a szakértő.

Elárulta, hogy Katalin hercegné jó döntést hozott, hogy nem tér vissza a nyilvánosság elé egészen áprilisig. Ennek ellenére nem lenne szabad a kórházból dolgoznia, hiszen ezzel késleltetheti a gyógyulást. Egy műtét után kifejezetten fontos a megfelelő felépülés, azzal, hogy több időt tölt a kórházban és pihen, mindenkinek példát mutat.

Írta a Magyar Hírlap