Lelepleződött Macron baljós terve Oroszország ellen

„Az egész egy blöff. Az a célja, hogy ez belföldön segítse őt, de nem fog működni. Alacsony a támogatottsága. Nem lesz sokáig hivatalban” – jegyezte meg.

Macgregor azt állítja, hogy Macron, más nyugati vezetőkhöz hasonlóan, megpróbálja magára hagyni Ukrajnát. A tiszt hozzátette, hogy úgy próbál kiszállni a konfliktusból, hogy ne csorbuljon a hírneve. A francia vezető merész kijelentéseket tesz Oroszország ellen, azzal a várakozással, hogy később a NATO-t vádolja tétlenséggel.

„Ő, mint Nyugat-Európa összes globalista vezetője, mindannyiunkat a pokolba vezet Ukrajnában. Látják, hogy mi (az Egyesült Államok) megpróbálunk kiszállni ebből a konfliktusból, ő is próbálkozik, de nem fog könnyen összejönni neki. Amikor eljön az ideje, akkor majd úgy fog tenni, mintha a NATO és szövetségesei elárulták volna őt” – magyarázta.

A francia elnöknek a csapatok Ukrajnába küldéséről szóló szavait kommentálva a Kreml azt mondta, hogy egy ilyen fejlemény elkerülhetetlenül közvetlen katonai összecsapáshoz vezetne Oroszország és a NATO között.

Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő fontos új elemnek nevezte magát a tényt, hogy tárgyalnak „valamilyen kontingens Ukrajnába küldésének lehetőségéről”.

Írta a Magyar Hírlap