Katalin hercegné ezt a dolgot adta meg Vilmos hercegnek, amiért a házasságuk jól működik

Tom Quinn királyi szerző 2023-ban azt mondta az Expressnek, hogy a walesi házaspár esetében igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Elmondása szerint az ismerősök állítják, hogy Katalin hercegné szinte természetellenesen nyugodt, míg Vilmos herceg hajlamosabb az érzelmi kitörésekre. A szakértő azonban kiemelt egy nagyon fontos dolgot. Vilmos herceg életében a felesége betöltött egy olyan lyukat, ami akkor keletkezett, amikor az édesanyja, Diana hercegné 1997-ben elhunyt. Ez pedig nem más, mint a stabilitás, amit Katalin hercegné minden áldott nap megad a férjének.

A trauma, amit 15 évesen átélt az édesanyja miatt… Emlékeznünk kell, hogy Diana sokkal többet bújt Vilmoshoz és Harryhez, mint Károly király valaha tette. Ugyanakkor a fiúk nagyon sok időt töltöttek a személyzettel és dadusokkal, amíg az édesanyjuk kétségbeesetten kereste a szerelmet – mondta Tom Quinn, aki szerint ezek a dührohamok Harry hercegben is megvannak.

A napokban ismét felröppentek a hírek Vilmos herceg állítólagos szeretőjéről. Rose Hanbury azonban tagadja a vádakat, miszerint viszonyt folytatna a brit trónörökössel. Katalin hercegné és a férje nem kommentálták az ügyet, de nemrég együtt látták őket vásárolgatni, és a szemtanúk szerint minden a legnagyobb rendben volt közöttük.

Írta a Magyar Hírlap