Figyelmeztették Harry herceget

Harry herceg a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogat, hogy megünnepelje az Invictus Játékok tizedik évfordulóját ott, ahol minden kezdődött, Londonban. Az, hogy feleségével és két gyerekükkel együtt érkezik-e, továbbra is sokakat foglalkoztat, ahogy az is, hogy a herceg esetleg lemondja-e majd az utazást, vagy ez is csak egy villámlátogatás lesz-e majd.

Tom Quinn királyi szakértő figyelmeztette Harryt, hogy „senkit nem fognak becsapni” az olyan kifogások, mint például, hogy „nincs ideje meglátogatni a bátyját vagy az apját”, vagy hogy „gyorsan vissza kell mennie az Egyesült Államokba, hogy a gyerekeivel lehessen”.

„Ha úgy dönt, hogy nem jön el, akkor magyarázkodnia kell majd, mert mindenki azt fogja feltételezni, hogy azért mondta le az utazást, mert kínos lenne találkozni a testvérével. Ha nem jönne, az rosszabb lenne, mint valamilyen kompromisszumot találni” – mondta a szakértő.

Arra tippelnek, hogy talán Meghan is elkíséri férjét az Egyesült Királyságba, bár efelől vannak kétségek azok után, hogy Sussex hercegnéje állítólag visszautasította a walesi hercegi pár közeledési széndékát. A szakértő elárulta, hogy Katalin és Vilmos meghívta a sussexieket, és azt is javasolták, gyerekeiket is hozzák el az Egyesült Királyságba, „hogy együtt tölthessenek egy kis időt”. Meghan azonban a hírek szerint nem élt a lehetőséggel – írja az Express.

Írta a Magyar Hírlap