Angelina Jolie ritkán látott lányával tűnt fel New Yorkban

A napokban New Yorkban sétált Angelina Jolie és lánya, Vivienne, aki 2008-ban született a színésznő korábbi, Brad Pittel kötött házasságából.

A házaspár válása nyolc év alatt sem zárult le teljes egészében, mivel a közös tulajdonú, Franciaországban található szőlőbirtokuk körüli jogi csatározás még mindig zajlik. Bár legutóbbi tárgyalásukon Brad Pittnek adott igazat a bíróság, Angelina Jolie most újabb bántalmazással vádolja volt férjét.

Ennek ellenére a színésznő nyugodtnak és jókedvűnek tűnt a lányával töltött idő alatt.

Angelina Jolie imádja ezt a programot

Nem titok, hogy a színésznő is szereti a divatot, és sok nőhöz hasonlóan imád vásárolni. Minden jel szerint lányával osztoznak ebben, legalábbis erre utal, hogy mindketten hatalmas szatyrokkal sétáltak az amerikai nagyváros utcáin.

Objektum doboz

A színésznő igazán elegáns volt hosszú, fekete ballonkabátjában és bőszabású, fekete nadrágjában, míg Vivienne átlagos tinédzserként egy farmernadrágot, egy bő pulóvert és egy tornacipőt viselt.

Az anya-lánya párosról készült fotók lenyűgözték a rajongókat, ugyanis Vivienne feltűnően hasonlít az édesanyjára, bár Brad Pitt vonásait is örökölte.

Angelina Jolie és lánya gyakran látogat el hasonló programokra, többször is látták már őket kettesben vásárolni, így a kommentelők szerint ez lehet az egyik kedvenc elfoglaltságuk.

Írta a Magyar Hírlap