Madonna tavaly kómában beszélt Istennel

Élet és halál között volt, és elmondása szerint találkozott és beszélgetett Istennel, aki megkérdezte tőle, vele akar-e tartani, ám ő határozottan azt válaszolta, hogy még nem éri meg a számára. Ennek köszönhetően tért vissza az élők közé, és felépült a betegségéből.

A 65 éves énekesnő Los Angeles-i koncertjére meghívta az egyik orvost (Dr. David Agust), aki segített neki a gyógyulásban, és a kóma élményéről is mesélt.

„Amikor felébredtem, az első szó, amit mondtam, „nem” volt. Ezt mondta nekem az asszisztensem. És biztos vagyok benne, hogy Isten azt mondta nekem: „Akarsz velünk jönni? Akarsz velem jönni? Akarsz ezen az úton járni? Én pedig azt válaszoltam neki: „Nem… Nem… NEM!” – mondta Madonna a rajongóknak a koncert alatt.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy menedzsere – miközben még kórházi ágyon feküdt – megkérdezte tőle, mikor tervezi a turné folytatását: „Kivettem az oxigént az orromból, ránéztem, és azt mondtam: Két hónap múlva, a francba! Sok lóról estem le, és sok csontom tört el, van egy titán csípőízületem. De semmi sem fog megállítani” – tette hozzá a pop királynője.

Írta a Magyar Hírlap