Sarolta hercegnő szokatlan karriert futhat be

Sarolta hercegnő nem csupán szeret sportolni. Most nagyon úgy tűnik, akár professzionálisan is űzheti a kedvencét.

Sarolta hercegnő a szüleire ütött: az ifjú előkelőség is ugyanúgy rajong a sportokért, akárcsak Katalin hercegné és Vilmos herceg. Kipróbálta már a rögbit, de a gimnasztika is nagy szerelme. Sarolta hercegnő imádja a mozgást még az sem kizárt, hogy élsportolóként tölti majd felnőtt éveit.

A kislány imádja a tornát, és a tenisz is közel áll a szívéhez, ám meglepő módon a labdarúgásban is kiemelkedően tehetségesnek tűnik.

Nem is olyan rég a kapuban próbálta ki magát, és az edzők egyöntetűen azt közölték Vilmos herceggel, hogy a lánya akár a futball következő nagy sztárja is lehet, hihetetlenül jó érzéke van ugyanis a védéshez a királyi család ifjú tagjának.

Ugyan nem a fiatal hercegnő lenne az első királyi családtag, aki versenyszerűen sportol, mivel a windsori család professzionális lovasok és olimpikonok gazdag leszármazottja. Azonban egyikük sem futballozott versenyszerűen, Sarolta hercegnő lehet az első.

Sarolta hercegnő jövő héten lesz 9 éves, úgyhogy valószínűleg rövid időn belül eldől majd, hogy a palota, valamint a szülei engedik-e, hogy a sportban teljesedjen ki, vagy valamilyen más szakmát képzeltek el a lányuknak.

Írta a Magyar Hírlap