A válás után egyre nehezebb helyzetbe kerül az egykori sztárfeleség

A színésznő, aki karrierjét maga mögött hagyta a családja miatt, most egy kávézóban szeretne dolgozni, hogy tetőt biztosítson gyermekei feje fölé és ételt az asztalukra.

Objektum doboz

Ioan Gruffudd, a Fantasztikus négyes sztárja egy maratoni válóper közepén van volt feleségével, Alice Evansszal.

A volt színésznő súlyos anyagi gondokkal küzd, nem tudja fizetni az albérletét, és élelmiszert sem tud már vásárolni. Az 55 éves Alice ugyan a közös házuk eladásából jutott némi pénzhez, de az összeg nagy része elment az ügyvédekre, akiket a csúnya válóper során fizet.

„Vagy a lakbért fizeti, vagy enni ad a gyerekeinek. Semmije sincs, még egészségbiztosítása sem, és nem adnak neki munkát a filmszakmában. De muszáj gondoskodnia a gyermekeiről, ezért most egy kávézóban próbál munkát szerezni” – mesélte a Daily Mailnek a színésznő egyik barátja.

Gruffudd és Evans 2021. január 1-jén, 13 év házasság után váltak el. A csalfa férj később távoltartási végzést kért felesége ellen, azt állítva, hogy a nő többször szóban megfenyegette.

Ioan és Alice a 102 kiskutya forgatásán találkoztak, majd hét évvel később, 2007-ben összeházasodtak. Kapcsolatukból két lánygyermek született: a most 14 éves Ella Betsi, és a 9 éves Elsie Marigold.

Írta a Magyar Hírlap